Love the Dress – Daniela & Andrei

Daniela si Andrei, o sesiune foto after wedding intr-o locatie de poveste, Palatul Stirbei…

Pe Daniela am cunoscut-o in timpul unei sesiuni de make up realizata de sotia mea. Sau mai bine zis, ea ne-a gasit pe noi. Evident, ca nu am putut ramane indiferenti la frumusetea ei, si, in prima faza, i-am propus amandoi sa ne fie model pentru un shooting session cu rochii de mireasa. Rezultatele au fost fost cu mult peste asteptari.

La scurt timp, cand ea si Andrei ne-au propus sa fim echipa care sa se ocupe de evenimentul mult asteptat din viata lor, am fost extrem de incantati sa avem ocazia sa lucram cu oameni frumosi si dornici sa aiba amintiri pentru o viata.

Asa cum e stiut, Andrei, ca mai toti barbatii, a fost putin sceptic in privinta “rezistentei” lui in fata camerei foto. Insa, dupa o frumoasa prietenie ce s-a legat intre noi, inca de la primele intalniri in patru, sedinta foto a decurs extrem de relaxat, totul devenind ca o joaca de-a printul si printesa… cu final fericit!

Pe langa naturaletea si dezinvoltura de care au dat dovada, pe chipurile lor se pot citi frumoasa poveste de dragoste si iubirea care ii invaluie si in prezent… din ce in ce mai mult! Iar locatia aleasa pentru fotografii parca le este hrana pentru suflet, inflorind pe zi ce trece sentimentele unuia fata de celalalt.

Speram ca fotografiile spun TOTUL!

Casa de piatra, prieteni dragi!